Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Βαζάκας στο Βόλο

Ο Γιώργος Βαζάκας θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Football League. Ο Γιώργος Βαζάκας θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Football League.

Στον Ολυμπιακό Βόλου έκλεισε ο Γιώργος Βαζάκας για δύο χρόνια και με δεδομένο πως η ομάδα θα παίζει στην Football League.

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί τίποτε για συμμετοχή των ομάδων στην Football League, αλλά έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν κινήσεις με γνώμονα την δεύτερη κατηγορία. Ο Γιώργος Βαζάκας σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα με διετές συμβόλαιο.

Οι διαβεβαιώσεις που έχει πάρει είναι για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι κινήσεις που κάνουν για τις μεταγραφές.

Απομένει να φανεί αν θα δικαιωθούν τα πιστεύω των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή που τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο παζάρι της Football League δυναμικά και κάνουν προτάσεις σε παίκτες και προπονητές.

Last modified onΚυριακή, 22 Ιούλιος 2012 11:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep