Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκπτώσεις στη ρήτρα

Ο Ναϊμ Ααράμπ φεύγει τελικά με 50.000 ευρώ όταν πριν από τέσσερα χρόνια η ΑΕΛ του είχε βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ναϊμ Ααράμπ φεύγει τελικά με 50.000 ευρώ όταν πριν από τέσσερα χρόνια η ΑΕΛ του είχε βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ναίμ Ααράμπ φεύγει από την ΑΕΛ με προορισμό την Ουγγαρία ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και η διοίκηση της ομάδας κάνει εκπτώσεις στην ρήτρα.

Οι υπερβολές στην ομάδα της ΑΕΛ δεν ήταν μόνο στα συμβόλαια, αλλά και στις ρήτρες των ποδοσφαιριστών. Ο Ναϊμ Ααράμπ είναι από τους παίκτες που είχαν αρκετά υψηλά συμβόλαια για την δεύτερη κατηγορία και οι αποδοχές του ήταν κοντά στις 50.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί το καλοκαίρι του 2008 από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αποκτήθηκε τελικά με συμβόλαιο πέντε χρόνων που τελειώνει τον Ιούνιο του 2013.

Τότε η διοίκηση είχε βάλει ρήτρα ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ για να μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο του και τώρα που φεύγει για την Ουγγαρία έχοντας κάνει και προσφυγή της αρκούν απλά 50.000 ευρώ και να κλείσουν και οι λογαριασμοί μαζί του ώστε να μην υποχρεωθεί να πληρώσει κάτι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep