Δύο βαθμούς διαφορά με ΑΕΛ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε να εξηγήσει τα μαθηματικά της προπονητικής και πως η διαφορά με την ΑΕΛ είναι στους δύο βαθμούς. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε να εξηγήσει τα μαθηματικά της προπονητικής και πως η διαφορά με την ΑΕΛ είναι στους δύο βαθμούς.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε στην παρουσίασή του για την απόσταση του Ολυμπιακού Βόλου από την ΑΕΛ.

«Εμείς οι προπονητές θεωρούμε παραπάνω τους βαθμούς που παίρνει κανείς εκτός. Οι ομάδες που είναι μπροστά έχουν πάρει εκτός τρεις βαθμούς. Ούτε εμείς έχουμε χάσει μέσα, οπότε η διαφορά μας είναι οι δύο βαθμοί» 

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ισοπαλία των «ερυθρόλεύκων» στο Μενίδι, ο Σούλης Παπαδόπουλος έθεσε μόνος του το θέμα της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε για τον... τρόπο που μετράει τους βαθμούς. «Θέλω να πω για το θέμα της διαφοράς που μίλησα και παρεξηγήθηκε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς οι προπονητές θεωρούμε παραπάνω τους βαθμούς που παίρνει κανείς εκτός έδρας. Οι ομάδες που είναι μπροστά από εμάς έχουν πάρει εκτός έδρας τρεις βαθμούς, ενώ έχουν το απόλυτο στην έδρα τους.

«Σέβομαι και τιμώ τις ομάδες που έχω δουλέψει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε μίλησα για την ΑΕΛ. Μπροστά μας είναι και η Κέρκυρα και μίλησα για τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά» 

Ούτε εμείς έχουμε χάσει μέχρι τώρα βαθμό στην έδρα μας, οπότε η διαφορά μας είναι οι δύο βαθμοί, αφού έχουν από μια νίκη εκτός και εμείς πήραμε έναν βαθμό σήμερα. Αν είχαμε κερδίσει δεν θα υπήρχε απόσταση».

Δεν ξέχασε ακόμη να πει ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει παρεξήγηση. «Σέβομαι και τιμώ τις ομάδες που έχω δουλέψει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε μίλησα για την ΑΕΛ. Μπροστά μας είναι και η Κέρκυρα και μίλησα για τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει καλά». 

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep