Κούγιας – Μπέος στο Μενίδι

Μπορεί να ήταν σε απόσταση 15 μέτρων ο Αχιλλέας Μπέος με τον Αλέξη Κούγια, αλλά κανείς από τους δύο δεν ασχολήθηκε με τον άλλο. Μπορεί να ήταν σε απόσταση 15 μέτρων ο Αχιλλέας Μπέος με τον Αλέξη Κούγια, αλλά κανείς από τους δύο δεν ασχολήθηκε με τον άλλο.

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν οι δύο τους. Μπορεί να κάθισαν στην ίδια θύρα, αλλά με 20 σκαλοπάτια διαφορά.

Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν ο Αχιλλέας Μπέος με τον Αλέξη Κούγια, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ που ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου κάθισε στις θέσεις χαμηλά, ενώ ο Δήμαρχος Βόλου ήταν στα... ορεινά της κεντρικής εξέδρας.

Ο Αχιλλέας Μπέος παρακολουθεί τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου εντός και εκτός έδρας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να έρχεται σε δύσκολη θέση με συναντήσεις που μοιάζουν αμήχανες και για τις δύο πλευρές. Ο Δήμαρχος του Βόλου παρακολούθησε από τα ψηλά της κεντρικής εξέδρας του γηπέδου του Αχαρναϊκού την ομάδα της Μαγνησίας και, φυσικά, πέταξε πολλές ατάκες στη διάρκεια της αναμέτρησης, οι οποίες έκαναν να γελάσουν όσους ήταν κοντά του και άκουγαν.

Ο Δήμαρχος του Βόλου πέταξε πολλές ατάκες στη διάρκεια της αναμέτρησης, οι οποίες έκαναν να γελάσουν όσους ήταν κοντά του και άκουγαν. 

Ένας από αυτούς που ήταν δίπλα του, ο Τάκης Γιαννόπουλος που πλέον δεν βρίσκεται στη θέση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν κυνικός σε αρκετές φάσεις, με κορυφαία την ατάκα του «το μαλλί του θα φταίει» σε μια φάση που Έλληνας ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» δεν κατάφερε να κάνει σωστά μια πάσα στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Αρκετές φορές, πάντως, φώναξε και ακούστηκε μέχρι το γήπεδο, ενώ δεν απάντησε σε μεμονωμένους φίλους των γηπεδούχων που του είπαν αρκετές και κυρίως βαριές εκφράσεις.  

Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, ήρθε στο γήπεδο λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και έφυγε χωρίς να μείνει μετά στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν από διάφορους παλιούς και νέους παράγοντες της Football League. 

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep