Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Έξαλλος ο Βαζέχα»

Γιατί ο γιος του Θωμά Γράφα έβγαλε από τα ρούχα του τον Κριστόφ Βαζέχα.

 

Με τον γιο του Θωμά Γράφα τα είχε ο προπονητής της Καλλιθέας, Κριστόφ Βαζέχα μετά την συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Δευτέρας (16/12), αφού ήταν πίσω από την κάμερα και επιδοκίμαζε την ώρα που μιλούσε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών και ο ποδοσφαιριστής, Θανάσης Παλαιολόγος που έλεγε για την διαιτησία και το διάβασμα του αντιπάλου.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Κριστόφ Βαζέχα δεν άντεξε και πριν κλείσουν οι κάμερες είπε πως ίσως και ο «κύριος εκεί πίσω μπορεί να θέλει να πει κάτι». Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει κανείς τι είχε γίνει, αφού ο γιος του Θωμά Γράφα ήταν πίσω από την κάμερα του ΟΤΕ Sport και οι δημοσιογράφοι είχαν στραμμένο το βλέμμα στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

«Δεν μου αρέσει η ειρωνεία», είπε ο Βαζέχα και ο γιος του Θωμά Γράφα δεν απάντησε, αλλά συνέχισε να κάνει κινήσεις με το κεφάλι όταν βγήκε έξω από την αίθουσα ο προπονητής της Καλλιθέας. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων δε του Παλαιολόγου σχετικά με το πόσο διαβασμένος ήταν ο προπονητής του και πόσο τους είχε προετοιμάσει όλη την εβδομάδα, έκανε από πίσω το σήμα της νίκης με το χέρι του, ενώ ήταν αρκετά εκφραστικός και στα σημεία που μίλησε για την διαιτησία.

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 23:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep