Σεφτέ με... Νίκη ο ΟΦΙ

Πρώτο τρίποντο για τον ΟΦ Ιεράπετρας στη Football League, 2-1 τη Νίκη Βόλου.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή (06/10) στο Βουζουνεράκειο. Οι «ασπρόμαυροι» υποχρέωσαν τη Νίκη Βόλου στην πρώτη της ήττα (2-1), παίρνοντας μεγάλη ώθηση από τη στήριξη των οπαδών τους.

Οι Κρητικοί πήραν το προβάδισμα στο 51' με εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη και στο 57' ο Αποστολόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση και έδωσε σαφές προβάδισμα στον ΟΦΙ. Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν. Είχαν δοκάρι με τον Ροχάνο στο 74', είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Κρουθ για επιθετικό φάουλ και όταν ο Μασκουνιάν μείωσε σε 2-1 στο 90' ήταν αργά για να διεκδικήσουν έστω τον πόντο.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχου, Τζελέπης, Σμίλτος, Βογιατζής, Σκόνδρας (79' Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος (75' Μηνάς), Αναστασόπουλος (90'+2' Μάγκας).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος (69' Ιορδανίδης), Αλιατίδης, Παγώνης, Μπαλάφας (64' Μασκουνιάν), Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (85' Τσιώλης), Κρουθ, Ροχάνο.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Πετρίδης (Χίου)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep