Οδηγός Καλαμάτα

Μόνη πρώτη η Καλαμάτα χάρη στη νίκη της (2-0) απέναντι στον Ιάλυσο Ρόδου.

Σε θέση οδηγού από τη 2η μόλις αγωνιστική μπήκε η Καλαμάτα. Η Μαύρη Θύελλα παρουσία περίπου 3.000 οπαδών της έκαμψε την αντίσταση του Ιάλυσου με 2-0 και βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Νίκης Βόλου.

Η ομάδα της Ρόδου έδειχνε πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος στο 17' είχε σουτ στο δοκάρι. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα ανέβασε την απόδοσή της, άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μάκου στο 48' από κόρνερ του Στεργίδη και «κλείδωσε» το τρίποντο με τον Κουιρουκίδη στο 75' από νέα ασίστ του Στεργίδη. Στο 50' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσουβαλτσίδη, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων η αναγκαστική αλλαγή του Φράγκου έδειξε ότι τους αποσυντόνισε.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Πάντος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Στεργίδης, Μάκος, Κουιρουκίδης (76' Ράκιτς), Βουκμίροβιτς (80' Καζβιρόπουλος), Αλεξόπουλος (56' Οσμάναγκιτς).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Ρεκλείτης (84' Παπαδόπουλος), Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (63' Κουγιός), Μαρτσάκης, Χειμωνέτος, Φράγκος (56' Μπαρέττας).

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Ψύλλος (Λέσβου)

Οδηγός Καλαμάτα

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep