Εξέπληξε... την Κέρκυρα

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας σε μια από τις σημαντικές εκπλήξεις της πρεμιέρας της Football League. Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας σε μια από τις σημαντικές εκπλήξεις της πρεμιέρας της Football League.

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα που ήταν θεωρητικά το φαβορί για την αναμέτρηση. 

Με μαγεία από την Βραζιλία ο Απόλλων Λάρισας αιφνιδίασε την Κέρκυρα και την υποχρέωσε σε δύσκολη προσγείωση από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Μπορεί η ομάδα του Ιονίου να είχε την κατοχή της μπάλας και την κυριαρχία στο χώρο του κέντρου, αλλά δεν κατάφερε να την εκμεταλλευθεί και αυτό έγινε ακόμη πιο φανερό όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Ο Λουκάο στο 17ο λεπτό σε μια ωραία κόντρα επίθεση του Απόλλωνα Λάρισας έφτασε στο γκολ με σουτ και αυτό το τέρμα άγχωσε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους που δεν έβρισκαν ουσία στο παιχνίδι τους. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Χατζής (53') με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή της Κέρκυρας.

Οι αλλαγές του τεχνικού της ομάδας της Κέρκυρας δεν επηρέασαν την κατάσταση και ο Απόλλων Λάρισας ήταν εκείνος που έχασε πιο κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ και να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη, αλλά και στην έκπληξη.  

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ  2-0 

ΓΚΟΛ: 17' Λουκάο, 53' Χατζής  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63' Καμπέρης), Λουκάο, Μαρκολίνο (95' Μπιμάι), Πολέτο (88' Αγιώτης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Νίκιτς (60' Βίλα), Ινάσιο (46' Ζορμπάς), Κόντος, Μότα (60' Στ. Κρητικός), Σιατραβάνης, Τουράμ.

 

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep