Ματ Εργοτέλη

Η αλλαγή του Νίκκι Παπαβασιλείου, Γιάννης Μπουτσάκης δημιούργησε τα γκολ για τη νίκη (2-0) του Εργοτέλη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Έως το 72' του αγώνα στο Παγκρήτιο άντεξε ο Απόλλων Πόντου την πίεση του Εργοτέλη. Η ομάδα της Καλαμαριάς με μόλις 14 ποδοσφαιριστές και χωρίς να παίρνει καμία λύση από τον πάγκο ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2-0 χάρη σε ασίστ του Μπουτσάκη, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 70' και δημιούργησε τα γκολ των Τσέλιου (72'), Έφορντ (77').

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές απουσίες της ομάδας της Καλαμαριάς. Ωστόσο, οι Πόντιοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Κυβελίδη (7'). Ακολούθησαν τελικές προσπάθειες από τους Μπουρσέλη (8', 35'), Τσέλιο (10'), Καπνίδη (17'), Κοζορώνη (30'), όμως οι «κοκκινόμαυροι» άντεξαν στην πίεση και πήγαν στο ημίχρονο με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έφτασε σε τελικές προσπάθειες, όμως και πάλι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο τη λύση έδωσε ο Τσέλιος στο 72' με σουτ έπειτα από ασίστ του Μπουτσάκη που είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα!

Το γκολ αυτό λύγισε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου και πέντε λεπτά μετά ήρθε το 2-0. Δημιουργός και πάλι ο Μπουτσάκης, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Έφορντ και ο Αμερικανός με πλασέ «κλείδωσε» το τρίποντο.

Σκόρερ: 72' Τσέλιος, 77' Έφορντ

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης (70' Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75' Ροβίθης), Έφορντ, Καπνίδης (89' Κουατένγκ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης.

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)
Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΚυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep