Το «έκοψε» στη μέση η Σπάρτη

Σπάρτη και ΑΟΧ Κισσαμικός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ματς που ξεκίνησε στο… δεύτερο μέρος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς φάσεις, δεν χωρά… ανάλυσης, όμως το δεύτερο αντάμειψε όσους οπαδούς βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο της Σπάρτης, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν δύο τέρματα (1-1). Στραβοπάτημα για τον ΑΟΧ Κισσαμικό που έχει υψηλές βλέψεις και, σίγουρα, επιτυχία ο πόντος για την ομάδα της Λακωνίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας στη Σπάρτη και αυτό διότι έπρεπε να αλλάξουν οι εμφανίσεις των γηπεδούχων και να μην υπάρχει ομοιοχρωμία με τις εμφανίσεις των διαιτητών. Ένα πρώτο μέρος, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να κάνουν… μισή ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Αρναρέλλη να σουτάρει και τον Σταματόπουλο να μπλοκάρει.  Από την άλλη, η Σπάρτη απείλησε με τον Ματέους στο 45’.

Διαφορετικό σκηνικό στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο ξερό σουτ του Μαντζίρη στο 58’, όμως οι Κρητικοί αντέδρασαν. Έχασαν ευκαιρία με τον Μαλόνγκα στο 62’. Ζήτησαν πέναλτι σε προβολή του Βλάχου στο 66’ και το κέρδισαν με τον Καραγιάννη στο 77’. Το πέναλτι εκτέλεσε η αλλαγή του Γιώργου Πετράκη, ο Μαλόνγκα, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 79’.

Για τη φάση του πέναλτι στο 77’ φωνάζουν οι άνθρωποι της Σπάρτης. Την εν λόγω φάση πήρε πάνω του ο διαιτητής Νεοφυτιάδης, αφού πρώτα είχε διαβουλεύσεις με τον βοηθό Κολλιάκο. Στο φινάλε, στο 90’, ο Μαντζίρης θα μπορούσε να δώσει το τρίποντο στην Σπάρτη, όμως νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο.

ΣΠΑΡΤΗ- ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: Μαντζίρης (58’)- Μαλόνγκα (79’ πέν.).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος (90+1’Καλούσης) , Ματέους (69’ Κωνσταντινόπουλος), Καινούργιος (63’ Καψάσκης), Μαντζίρης.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Καντιμά (59’ Μαλόνγκα), Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Αρναρέλλης (59’ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (70’ Αποστολόπουλος).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Ζήρδας, Κολλιάκος (Αθηνών)

Last modified onΣάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 18:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep