Πέταγμα Μαυραετών στα Τρίκαλα

Η Δόξα Δράμας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, με νίκη 3-2 στα Τρίκαλα. Η Δόξα Δράμας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα, με νίκη 3-2 στα Τρίκαλα.

Ιδανική πρεμιέρα για την Δόξα Δράμας, η οποία έφυγε με νίκη 3-2 από τα Τρίκαλα και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια έδρα που έδειξε πως θα είναι δύσκολη για όλους. 

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι που άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο την τηλεοπτική αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα της Δόξας Δράμας εκμεταλλεύθηκε τα περισσότερα από τα λάθη της άμυνας των Τρικάλων και έφυγε με νίκη 3-2 από την θεσσαλική πόλη. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Ανδρέου, αλλά δεν το κράτησε για πολύ, αφού ο Βανκενβάι ισοφάρισε με κεφαλιά από κόρνερ του Γκόλια τέσσερα λεπτά αργότερα. 

Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων μετά την αντίδραση τους δεν κατάφεραν να ελέγξουν το ματς και οι ευκαιρίες ήταν πάλι με την πλευρά της Δόξας Δράμας που με τον Πέρεθ (26') πήρε πάλι το προβάδισμα και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (51') απέκτησε δίχτυ ασφαλείας με το 3-1 χάρη σε γκολ του Κρουθ έπειτα από επέμβαση του Ταΐρη σε ενέργεια του Πέρεθ. 

Μέχρι το 70ο λεπτό φάνηκε πως δεν υπήρχε τρόπος αντίδρασης από τους γηπεδούχους, αλλά οι αλλαγές του Ράτκο Ντόστανιτς έφεραν άλλη πνοή και ήρθε η πίεση που έφερε αρχικά το 3-2 στο 77ο λεπτό με τον Γκότοβο και αρκετές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κατσικογιάννη για τον οποίο είχαν αρκετά παράπονα οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-3  

ΓΚΟΛ: 10' Ρούνεϊ Βάνκεβάι, 77' Γκότοβος - 6' Ανδρέου, 26' Πέρεθ, 51' Κρουθ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (67' Νιάρος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Γκατσολάρι (67' Μακρίδης), Ράντι, Γιουκαρής, Βανκεβάι, Συμελίδης, Σταματάκος (46' Κέζος).  

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Ριζογιάννης, Μάρτινς (89' Νατσιόπουλος), Κρουθ (77' Κρητικός), Μακρής, Πατράλης, Πέρεθ (71' Καψάλης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)  

ΒΟΗΘΟΙ: Θανασιάς, Λιόντος (Ηπείρου)

Last modified onΣάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep