Έχυσε την καρδάρα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας απέσπασε 0-0 από τη Δόξα Δράμας και της στερεί το πλασάρισμα στην 5άδα.

Όσα... έχτισε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές με τον Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο η Δόξα Δράμας τα γκρέμισε την Κυριακή (06/05) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι «Μαυραετοί» μετά από δύο διαδοχικές νίκες, δεν κατάφεραν να κάνουν το 3 στα 3, αφού οι «πράσινοι» απέσπασαν «λευκή» ισοπαλία.

Δεδομένης της επικείμενης αφαίρεσης βαθμών για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση έξι ξένων στο ματς με τον Άρη, η Δόξα δείχνει πλέον να χάνει την 5η θέση, ενώ οι Αρτινοί ευτύχησαν να βάλουν τέλος στο σερί τριών ηττών.

Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε το ματς, βγάζοντας διάθεση στο παιχνίδι της και στο 9' έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ωστόσο, ο Ραχιώτης απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μπαϊκαρά και στην επαναφορά ο Γουνδουλάκης δεν βρήκε στόχο. Το πλάνο του Κώστα Βασιλακάκη διαφοροποίησε ο τραυματισμός του Ματσούκα τον οποίο αντικατέστησε στο 22' ο Γεωργιάδης και από το 25' και μετά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ανεβάζουν στροφές. Στο 29' οι «πράσινοι» απείλησαν με εκτέλεση φάουλ του Μακρή και στο 35' ο Ρανγκέλοφ αστόχησε με κεφαλιά. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο προπονητές και με τους γηπεδούχους να χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 59'. Ο Κάσες που είχε περάσει στο ματς στο 55' έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κουσκουνά και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα η Δόξα προσπαθούσε να αυξήσει την πίεσή της, όμως έλειπε η καλή τελική προσπάθεια, με την ομάδα της Άρτας να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα παρά τις πολλές απουσίες της.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ 0-0
Δοκάρι: 59' Κουσκουνάς

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Βαλλιάνος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος (55' Κάσες), Ματσούκας (22' Γεωργιάδης, 80' Βιτλής), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Νικολόπουλος, Καραγιαννίδης, Ψιάνος, Μακρής, Κόλλινς, Μακρίδης (82' Καψάλης), Ρανγκέλοφ (64' Κυριάκης), Λουκίνας (90' Ευαγγέλου).

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Παπαδάκης (Ημαθίας)

Last modified onΚυριακή, 06 Μάιος 2018 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep