Ισόπαλο το ντέρμπι

Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Τρίκαλα για την 30ή αγωνιστική της Football League δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην Καρδίτσα και η κατάσταση στην βαθμολογία για τους γηπεδούχους έμεινε αμετάβλητη, καθώς ο Αιγινιακός έμεινε και αυτός ισόπαλος (1-1) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Αυτή για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είναι η τρίτη διαδοχική ισοπαλία.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας «καιγόταν» για νίκη στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στη Football League, ενώ τα Τρίκαλα ήταν αδιάφορα βαθμολογικά. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να κρατήσουν μπάλα. Η πρώτη άξια αναφοράς ευκαιρία σημειώθηκε στο25', όταν ο Χαντζάρας σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 40' ο ίδιος παίκτης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η κατάληξη ίδια, πάνω από το οριζόντιο δηλαδή. Τα Τρίκαλα απείλησαν στο 45', όταν το σουτ του Τόμιτς έφυγε άουτ, ενώ η τελευταία και καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στις καθυστερήσεις. Ο Σταματάκης έπιασε εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, αφού πρώτα πήρε μέτρα, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΣΑ μπήκε δυνατά με σκοπό να σημειώσει γρήγορο γκολ. Στο 47' το μακρινό σουτ του Μπιτέλη εξουδετέρωσε ο Γιδόπουλος, στο 49' αυτό του Πλαβούκου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ ο Σουντουρά είδε το δυνατό του σουτ μέσα από την περιοχή να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι στο 53'. Από εκείνο το λεπτό και μετά οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να πιέζουν και έφτασαν σε τελικές, δίχως όμως να σκοράρουν.

Στο 61' η προβολή του Γιαννιτσάνη δεν έφερε αποτέλεσμα, ούτε το σουτ του Πάνου από το γύρισμα του Γκόλια στο 64'. Στο 71' ο Γιαννιτσάνης είδε τον Γκέκα να μπλοκάρει σταθερά, ενώ η ΑΣΑ απάντησε στο 75' με το σουτ του Κονέ που πέρασε άουτ. Στο 84' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Πλαβούκου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Μέχρι τέλους δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Τζέκος, Σταματάκης, Μπιτέλης (85' Βατουσιάδης), Σουντουρά, Πλαβούκος, Χαντζάρας (66' Ντάγκρας), Κονέ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Πάνος, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Τόμιτς, Τσίπρας (81' Σαχινίδης), Μιλοσάβλιεβ (54' Χιντζίδης), Γιαννιτσάνης (90' Σιαλμάς).

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Φραγκούλης (Πρέβεζας)

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2018 02:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep