Ο Άρης... ήρθε!

Ο Άρης «κλείδωσε» την άνοδο στην Άρτα και επιστρέφει στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια προσμονής.

Το γιοφύρι της Άρτας έγινε γιοφύρι... ανόδου για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν δύο ακόμα πόντους για να πανηγυρίσουν τη μαθηματική εξασφάλιση της επιστροφής στη Super League, αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο. Πέρασαν νικητές με 2-0 από την έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας, «κλείδωσαν» τον μεγάλο στόχο και συνεχίζουν την καταδίωξη του ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βάσανα, λοιπόν, τέλος για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» περιπλανήθηκαν σε Β' και Γ' Εθνική για μία τετραετία και επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο, τη Super League. Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη και για λόγους γοήτρου βάζουν πλώρη για την πρωτιά. Χρυσοί σκόρερ ο Κάσσος στο 13' και ο Σόουζα ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά στο 4' ο Άρης σωστά διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Σόουζα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο 13' μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Διαμαντόπουλος έκανε το γύρισμα με πλάτη στην εστία, η μπάλα άλλαξε πορεία στο κεφάλι του Καραγιαννίδη και ο Κάσσος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Το 0-2 διαμόρφωσε ο Σόουζα με εναέριο σουτ στο 44' έπειτα από σέντρα του Μπαργκάν από δεξιά και ουσιαστικά οριστικοποίησε το διπλό ανόδου για τον Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τον Άρη να κρατά το υπέρ του προβάδισμα και τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ. Τα πάντα, άλλωστε, είχαν κριθεί και η ομάδα της Άρτας δημιούργησε επικίδυνες στιγμές με τους Χούσο, Ευαγγέλου.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 13' Κάσσος, 44' Σόουζα

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας (46' Ραχιώτης), Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (38' Νικολόπουλος), Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Δημητριάδης (69' Ευαγγέλου), Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Κάσσος, Μπαργκάν (83' Μουμίν), Πλατέλλας (71' Πασάς), Διαμαντόπουλος (86' Μπαστακός).

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep