Το έκανε θρίλερ

Ο 'Αρης πήρε τη νίκη στην Βέροια με γκολ στο 89ο λεπτό. Ο 'Αρης πήρε τη νίκη στην Βέροια με γκολ στο 89ο λεπτό.

Ο Άρης χρειάστηκε πέναλτι στο 89ο λεπτό για να πάρει τη νίκη στη Βέροια με 1-0.

[googlead][/googlead]

Για άλλη μια φορά ο Άρης έκανε τα εύκολα δύσκολα, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βέροια και έπρεπε να φτάσει στο 89ο λεπτό για να σημειώσει γκολ.

Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Κάσσος στο 88ο λεπτό σε χέρι του Δαμιανάκη, όμως ο εκπληκτικός Γιαγκιόζης έσωσε κι αυτό με αποτέλεσμα να χρειαστεί νέο σουτ από τον Πασά που έφτασε πρώτος στην μπάλα μετά το πέναλτι, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κανείς παίκτης της γηπεδούχου δεν έδειξε γρήγορη αντίδραση.

Η Βέροια πάλεψε παρά τα προβλήματα της, κράτησε το μηδέν με πολλές επεμβάσεις του Γιαγκιόζη και λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 73ο λεπτό όταν έφυγε στην αντεπίθεση ο Μπαστιάνος και τον σταμάτησε με τα χέρια εκτός περιοχής ο Καντιμοίρης. Αυτό έφερε την αποβολή του τερματοφύλακα του Άρη και πρόσθεσε περισσότερα προβλήματα στους φιλοξενούμενους που ήθελαν το τρίποντο.

Οι πόδοσφαιριστές του Άρη θα μπορούσαν να είχαν φτάσει νωρίτερα στο γκολ αν ο Παυλίδης, ο Διαμαντόπουλος και ο Κάσσος ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κυριότερη από τις φάσεις ήταν αυτή του 16ου λεπτού με το δοκάρι του Παυλίδη.

Πλέον οι «κίτρινοι» με τους τρεις βαθμούς ξέφυγαν περισσότερο από την δεύτερη Παναχαϊκή που έμεινε στο 0-0 με την Σπάρτη στη Λακωνία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ 0-1
ΓΚΟΛ: 89' Πασάς
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 89' Διαμαντόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΗ: 88' Δαμιανάκης - 73' Καντιμοίρης
ΒΕΡΟΙΑ (Τόλης Τερζής): Γιαγκιόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Γιαμόα, Λίταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Μέξης (63' Ζυγκερίδης), Βανκεβάι.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Μπούρμπος (75' Αναγνωστόπουλος), Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Μουμίν, Μπαργκάν (60' Ντούνης), Παυλίδης (69' Πασάς), Κάσσος, Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρακώστας (Λάρισας), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep