Μηδέν θέαμα για τον βαθμό

Σπάρτη και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 Σπάρτη και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0

Σπάρτη και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό σε ένα παιχνίδι που δεν είχε... φάσεις.

[googlead][/googlead]

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, με ελάχιστες καλές ενέργειες από τις δύο ομάδες η Σπάρτη με την Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0. Οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να χάσουν και αυτό ήταν φανερό από τον τρόπο παιχνιδιού τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Σπάρτη που έχει γίνει πολύ κλειστή ομάδα πλέον υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα, δεν άφησε διαδρόμους για να βρουν χώρους οι φιλοξενούμενοι και είναι χαρακτηριστικό πως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παιχνίδι και όσες επικίνδυνες καταστάσεις έγιναν ήταν από γεμίσματα στην περιοχή.

Αντίθετα, οι Λάκωνες που είχαν χώρους στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να έχουν πιο επικίνδυνες ενέργειες, με τον Ράνο και τον Γουόρντεν να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Στο +6 από τον 3ο ΟΦΗ βρίσκεται η ομάδα της Πάτρας, με τους Κρητικούς να αγωνίζονται την Πέμπτη (01/02), ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φτάσει τον ΑΟΤ στη βαθμολογία, όμως διεύρυναν το εντός έδρας αήττητο σερί.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος (73' Μπουζούκης), Παναγιώτου, Τσιμότζι (81' Φουρτάδο), Ράντι, Ράνος, Μπαρέττας (37' Γουόρντεν).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο (62' Αργυρόπουλος), Μαστραντωνάκης (46' Βασιλείου), Μουστακόπουλος, Φωτάκης, Στεργίδης (69' Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών), Χρηστάκος (Πειραιά)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep