Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Θρασύβουλος δαγκώνει!

Ο Σύρος με τον Μπανγκούρα Ο Σύρος με τον Μπανγκούρα

 

1-0 τον Πανσερραϊκό με γκολ του Σύρου.

Σπουδαία επικράτηση για τον Θρασύβουλο επί του Πανσερραϊκού με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σύρου στο 68ο λεπτό. Οι «πράσινοι» του Λύσσανδρου Γεωργαμλή σημείωσαν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους και απομακρύνθηκαν τέσσερις βαθμούς από τη 16η θέση που οδηγεί στη Football League 2. Στον αντίποδα τα «λιοντάρια» έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς τρίποντο και έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να συμμετάσχουν στα πλέι οφ ανόδου.

 

Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος, με τον Πανσερραϊκό να έχει την ελαφριά υπεροχή μετά το 25', αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, πλην από ένα καλό σουτ του Μπανγκουρά. Στην επανάληψη ο Θρασύβουλος απέκτησε το πλεονέκτημα με τη φορά του δυνατού ανέμου και βγήκε με στόχο να πετύχει ένα γκολ, το οποίο ήρθε από στημένη φάση και πρωταγωνιστές τους Μπεγκόνια, Σύρο. Μετά το 70' οι Σερραίοι έψαξαν την ισοφάριση, έγιναν επιθετικοί, αλλά ο Θρασύβουλος διαχειρίστηκε ορθά το προβάδισμά του, νιώθοντας κίνδυνο μόνο στους χρόνους των καθυστερήσεων, όταν οι φιλοξενούμενοι μετέφεραν το παιχνίδι μέσα στην περιοχή του με διαδοχικά στημένα. Εκεί όμως ήταν ο Αλέξης Κασμερίδης, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε στο μηδέν τον Πανσερραϊκό και χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

 

Οι συνθέσεις
Θρασύβουλος (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ψιάνος, Καρράς, Παγώνης, Σύρος, Βλάχος (77' Ζουμπουλάκης), Καλαμιώτης, Μπεγκόνια, Σταμπολζίεφ (61' Καρλόπουλος), Ντακόλ (85' Βασιλείου), Ντα Σίλβα.
Πάγκος: Καρλόπουλος, Μανωλάς, Νικολάου, Μητσέας, Ζουμπουλάκης, Ροκάστλ, Βασιλείου.
Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Κιάσσος, Σιάκκας (62' Ντα Κόστα), Παρασκευαΐδης, Παππάς (19' λ.τ. Τριανταφύλλου), Τάντιτς, Ανάκογλου (71' λ.τ. Στεφανίδης), Μπανγκουρά.
Πάγκος: Κουτζαβασίλης, Γκούρτσας, Στεφανίδης, Περπερίδης, Ντα Κόστα, Τριανταφύλλου, Καρατζάς.
Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καμπούρης-Πασχαλίδης (Εύβοιας)
4ος: Μήτση (Πειραιά)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε το FL News, λεπτό προς λεπτό.

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2012 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep