Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοιρασιά που δεν βολεύει κανέναν

1-1 Βύζας-Ψαχνά.

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στα Μέγαρα μεταξύ του Βύζαντα και του Ηρακλή Ψαχνών. Καλύτερη μέχρι το 50' η ομάδα της Εύβοιας, προηγήθηκε χάρη σε γκολ του Δελήμπαση (26') και θα μπορούσε να είχε κλειδώσει το τρίποντο με τον Τσοκάνη στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ισορρόπησαν μετά το 55' οι γηπεδούχοι και ισοφάρισαν με τον Φαρούκ (57').
Δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία, με τον Ηρακλή πάντως να φωνάζει για δύο περιπτώσεις πέναλτι, μία στον Αλεξάντροβιτς και μία στον Σανόκο. Αήττητος για 5ο σερί παιχνίδι εντός έδρας ο Βύζας, χωρίς νίκη παρέμειναν εκτός τα Ψαχνά, πήραν όμως έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για σωτηρία.

Οι συνθέσεις:
Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Λίτσης, Χάλαρης, Νταντάμης, Μωυσίδης, Φαρούκ (80' Οικονομόπουλος), Ροβίθης (68' Τριάντος), Ηλιόπουλος, Παυλίδης, Μουστάκης (55' Γεωργακόπουλος).
Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Μάτσος, Τσοκάνης (83' Σέγκος), Δελήμπασης (76' Ντελέκος), Λιόσης, Αλεξάντροβιτς (86' Γιώτας), Ρεπετσάς, Πλάτανος, Σανόκχο, Γκότοβος, Θάνος.
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Βέρρης (Λέσβου), Τίκας (Ηπείρου)
4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά)

Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα.

Last modified onΔευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep