Αδιάφορη; Όχι!

Η Σπάρτη πλησίασε τον στόχο της 6ης θέσης και υποχρέωσε σε ήττα... μισό υποβιβασμό (1-0) τον Πανελευσινιακό.

Τα εύκολα, δύσκολα έκανε η Σπάρτη και τελικά πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησε με 1-0 των «σταχυοφόρων» χάρη στο γρήγορο τέρμα του Σιώπη, μόλις στο δεύτερο λεπτό και επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από τρεις διαδοχικές αγωνιστικές όπου μετρούσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Οι Λάκωνες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέτυχαν το γκολ που ήθελαν από πολύ νωρίς με τον δεξιό τους οπισθοφύλακα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα που θα έκαναν πιο εύκολη τη ζωή τους, όπως το δοκάρι του Φράγκου στο 92’. Ουσιαστικά, όμως δεν απειλήθηκαν από την Ελευσίνα, η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι φανέρωσε επιθετικές αδυναμίες.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παραμένει ακόμα χωρίς εκτός έδρας διπλό στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της εδώ και οκτώ αναμετρήσεις. Στοιχεία που την διατηρούν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία να μειώνονται δραματικά. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους μείωσαν στον πόντο την απόσταση από την 6η θέση και τον Αγροτικό Αστέρα και με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Ευόσμου έχουν κάθε δικαίωμα να σκέφτονται την αναρρίχηση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Σιώπης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (74’ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (60’ Φράγκος), Ροβίθης (87' Οικονομόπουλος), Αναστασάκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης (78' Κασνέτση), Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (70' Κωνσταντινίδης), Μπρέμπος (55’ Ζέλιος), Νίασον, Πρίντεμπς.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δεληθοδωρής (Αθηνών), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep