Υπάρχει ζωή…

Ο Αχαρναϊκός απέδρασε με τη νίκη από τον Εύοσμο, υποχρεώνοντας τον Αγροτικό Αστέρα στη δεύτερη εντός έδρας ήττα (0-1).

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του φεύγει από τον Εύοσμο ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή (02/04) με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Η ομάδα του Μενιδίου, που είχε ένα «τρίποντο» εντός αγωνιστικών χώρων στα 16 τελευταία παιχνίδια της (πήρε και το «τρίποντο» με τον Πανθρακικό), πήρε μία σπουδαία νίκη-ανάσα απέναντι στους «σταχυοφόρους» και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και είχε επιβληθεί με 3-1 του Αιγινιακού στην έδρα του. Από την άλλη, για τον Αγροτικό Αστέρα, που διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στον Γκέσιο στο 89’, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα του στο πρωτάθλημα και μόλις η δεύτερη στο γήπεδό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αγροτικός Αστέρας είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά, λόγω και της πολύ καλής λειτουργίας της αμυντικής γραμμής του Αχαρναϊκού. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, που προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, είχαν μια καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 18’, αλλά η μπάλα μετά το σουτ του Λύρα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη.

Όπως εξελισσόταν το παιχνίδι, φαινόταν ότι θα κρινόταν στο γκολ. Αυτό το πέτυχε τελικά ο Αχαρναϊκός. Στο 72ο λεπτό ο Λύρας έφυγε μόνος του στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στα εναπομείναντα λεπτά οι «σταχυοφόροι» δεν μπόρεσαν να απαντήσουν, ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στη φάση του 89’, όταν ο Γκέσιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 72’ Λύρας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Τεγούσης, Βαφέας, Θεοδωρίδης (46’ Τάι), Χατζής (75’ Τριανταφυλλάκος), Γκέσιος, Πάτο, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς), Φιλίπε.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος (79’ Σιάννης), Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Τζέφερσον Νταμιάο (56’ Ντάγκρας), Πλαβούκος, Λύρας (75’ Μάρτινς), Ζαχαρός.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Χατζηνάκος, Κουβαλάκης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep