Τα ζευγάρια των «16»

Το FL News βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και σας μετέφερε LIVE την κλήρωση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα 8 ζευγάρια της 3ης φάσης, αυτής των «16» του Κυπέλλου έγιναν γνωστά την Τρίτη (20/12, 11:00), οπότε διεξήχθη η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ. Όπως είναι γνωστο, στη διαδικασία μετείχαν πέντε εκπρόσωποι της Football League, οι ΟΦΗ, Κισσαμικός (α' γκρουπ), Τρίκαλα, Άρης, Λαμία (β΄γκρουπ). Το πιο δύσκολο έργο θα έχουν Άρης και Κισσαμικός, οι οποίοι κλήρωθηκαν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο ΟΦΗ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ξάνθη, τα Τρίκαλα με τον Αστέρα Τρίπολης και η Λαμία με τον Ατρόμητο.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
1. Ξάνθη - ΟΦΗ 
2. Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα
3. Λεβαδειακός - ΑΕΚ
4. Άρης - Ολυμπιακός
5. Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
6. Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης
7. Λαμία - Ατρόμητος
8. Παναθηναϊκός - Κισσαμικός

Το FL News έδωσε «παρών» στη διαδικασία και θα μετέφερε LIVE την κλήρωση...

10:40... Από τους πρώτους που αφίχθησαν ήταν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Βασίλης Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκός), Λάμπρος Μπαλόκας (Λεβαδειακός). Επίσης, παραβρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο νομικός των «ερυθρόλευκων», Αργύρης Λίβας, ο Λάμπρος Μπίρδας, νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριδτοβασίλης, όπως και εκπρόσωπος της Ξάνθης. Στην αίθουσα βρίσκεται και ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας.

10:59... Σε λίγο ξεκινά η διαδικασία. Ο Ζήσης Βρύζας εξηγεί ότι αν κληρωθούν δύο ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στη 2η φάση, τότε η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται. Συγχαίρει τις ομάδες που προκρίθηκαν και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την κλήρωση.

11:04... Ένα μπαλάκι έχει σπάσει και η διαδικασία θα καθυστερήσει λίγο!

Τα γκρουπ έχουν ως εξής:

Α' ΓΚΡΟΥΠ: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Κισσαμικός.
Β' ΓΚΡΟΥΠ: Τρίκαλα, Πλατανιάς, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός.

Δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους οι ομάδες που συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο στη 2η φάση. Γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα (10-11-12 Ιανουαρίου) θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας και οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν (24-25-26 Ιανουαρίου) στις έδρες των ομάδων του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας.

Στους αγώνες της 3ης φάσης τα εκτός έδρας γκολ που πετυχαίνει μια ομάδα υπολογίζονται διπλά. Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων, τόσο εντός, όσο εκτός έδρας, και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ρεβάνς δεν υπάρχει ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, θα διεξαχθεί ημίωρη παράταση. Αν και μετά την παράταση δεν προκύπτει νικητής, τότε ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι.

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep