Πρώτο διπλό για ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Ο ΟΦΗ έκανε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλιθέα στο Ελ Πάσο.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 στην Καλλιθέα, με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε στην Καλλιθέα το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά για συμβεί αυτό χρειάστηκε να παλέψει για περισσότερο από 80 λεπτά με την καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων και να βρει τη λύση με τις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας. Οι Κρητικοί ήταν το φαβορί στο ματς που έγινε στο «Ελ Πάσο», όμως βρήκαν διαδρόμους στο τελευταίο 10λεπτο και πανηγύρισαν για πρώτη φορά μακριά από το «Γεντί Κουλέ».

Ο Μιλοσάβλιεφ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού ο Ράντι με μια εκπληκτική πάσα έσπασε το τεχνικό οφσάιντ των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και ο Μάνος που πήρε την μπάλα έδωσε στον Σέρβο για να τελειώσει την φάση με ωραίο σουτ. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ήρθε το δεύτερο γκολ με ανάποδους ρόλους αυτή τη φορά, αφού ο Μιλοσάβλιεφ έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Μάνος έπιασε την κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 87ο λεπτό.

Παρά τον λίγο χρόνο που έμενε, η Καλλιθέα κατάφερε να μειώσει στην εκπνοή. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάκο και κακή αντίδραση του Δαύκου που έχασε την μπάλα από τα χέρια του, ο Μουκτάρης διαμόρφωσε το 2-1. Σημειώνεται ότι η αθηναϊκή ομάδα παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Παντέλη μετά την απόλυση του Τάκη Γκώνια, αλλά δεν μπόρεσε να φρενάρει τους Κρητικούς και γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΟΦΗ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: 90' Μουκτάρης - 82' Μιλοσάβλιεφ, 87' Μάνος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Παντέλης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουχτάρης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (77' Μάκο), Τσίπρας (81' Ηλιάδης), Μπέλης (88' Κρεββατάς), Σταματάκος, Σμυρλής.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (78' Μάνος), Όστοϊτς, Βουό, Χαντί, Κομεσίδης, Αντουκόρ, Βαλλιάνος (56' Κοιλιάρας), Όγκμποε (56' Μιλοσάβλιεφ), Ράντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας)

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep