Δάμασε τα «λιοντάρια»

Ο Αγροτικός Αστέρας εδραιώθηκε στην 4άδα, αφού επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού.

Το 3Χ3 εντός έδρας έκανε τη Δευτέρα (19/12) το απόγευμα στο «Δημήτρης Κοντικάκης» ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» κράτησαν για πρώτη φορά φέτος τον Πανσερραϊκό χωρίς γκολ και τον υποχρέωσαν σε ήττα (2-0) με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι, εδραιώθηκαν στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, με τους Σερραίους να χάνουν έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες.

Ta «λιοντάρια» μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 2' ο Αργυρίου έσωσε την εστία του Αγροτικού Αστέρα σε προσπάθεια του Κάκκο. Ο τελευταίος ήταν ο κινητήριος μοχλός των φιλοξενούμενων και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους, όμως μετά το 20λεπτο οι «σταχυοφόροι» ισορρόπησαν και 10 λεπτά μετά πήραν κεφάλι στο σκορ από στατική φάση. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκος οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Κουκόλης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, ο Τσούτσης σε δύο περιπτώσεις δημιούργησε κινδύνους, αλλά οι «σταχυοφόροι» κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό και να εδραιωθούν με τον τρόπο αυτό στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στο 85', μάλιστα, ο Γιάννης Γκέσιος που είχε περάσει ως αλλαγή διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ της ομάδας του Ευόσμου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 30' Κουκόλης, 85' Γκέσιος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Κουκόλης, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Έππας (83' Γκέσιος), Δεινόπαπας (90' Πάλλας), Φιλίπε, Πάτο (88' Θεοδωρίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης (53' Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Τσιμίκας, Φούσου (78' Ρούτσης), Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο, Μαφουτά (53' Κανούλας).

Last modified onΔευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 19:13

1 comment

  • SAKIS
    SAKIS Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 19:55 Comment Link

    φοβερό ρεπορτάζ το παραπάνω.. έχασε πανσερραικός και δεν κέρδισε ο μακράν καλύτερος ΑΣΤΕΡΑΣ .. ..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep