Με περίπατο στην κορυφή

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας επέστρεψε η Λαμία, καθώς επικράτησε 3-0 του ΑΟ Χανιά στα Περιβόλια.

Άνετο απόγευμα πέρασε τη Δευτέρα (19/12) στα Περιβόλια η Λαμία, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του ΑΟ Χανιά κι επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και με τα τέρματα των Όμο στο 11’ και Βασιλόγιαννη στο 35’ πήρε νωρίς προβάδισμα ασφαλείας. Οι Χανιώτες πίεσαν στο δεύτερο μέρος, αλλά το γκολ του Ντουρμισάι στο 58’ και το 0-3 «σφράγισε» τη νίκη της Λαμίας. Τα Χανιά παραμένουν σε δύσκολη θέση, με μόλις 4 βαθμούς μετά από 6 αγώνες.

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι στα Περιβόλια η Λαμία απέναντι στα Χανιά, θέλοντας να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς, ο Όμο με κεφαλιά στο 11’, μετά από κόρνερ του Βάντερσον, πέτυχε το 0-1. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Τσέναμο. Στο 35’ ο Βασιλόγιαννης με σουτ πέτυχε το 0-2, ο οποίος μάλιστα δεν πανηγύρισε, δείχνοντας σεβασμό στην πρώην ομάδα του. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μπουν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, με τον νεοεισελθόντα Σταματή, να αναγκάζει στο 48’ τον Τσέναμο να κάνει την πρώτη του επέμβαση στο ματς. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε δώσει χώρο στους γηπεδούχους και απειλούσε με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 58’ ο Ντουρμισάι πέτυχε το 0-3, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσέναμο. Στο 89’ ο Τσούκαλος έχασε ευκαιρία να πετύχει το τέταρτο γκολ της Λαμίας, βγαίνοντας σε θέση τετ-α-τέτ αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε σε κόρνερ, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΧΑΝΙΑ – ΛΑΜΙΑ 0-3

ΣΚΟΡΕΡ: 11’ Όμο, 35’ Βασιλόγιαννης, 58’ Ντουρμισάι

ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (72’ Ζόρο), Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (46’ Σταματής), Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος (24’ Βαρούχας)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ντουρμισάι (74’ Τσούκαλος), Αυγενικού (63’ Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης, Μπουλούλης (46’ Μπλάζιτς), Βάντερσον, Όμο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λάμπρου (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΣάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep