Τρίποντο Άρη... σε θρίλερ

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στα Τρίκαλα για την 6η αγωνιστική της Football League. Ο Άρης πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στα Τρίκαλα για την 6η αγωνιστική της Football League.

Τα Τρίκαλα πάλεψαν μέχρι το τέλος το ματς, αλλά νικήθηκαν (3-2) από την εμπειρία του Άρη και τα δικά τους λάθη. Μαντάρα η διαιτησία.

Σε ένα ποιοτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Τρίκαλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από πολλές ανατροπές στο σκορ και στοιχεία από την άγρια ομορφιά της Football League. Έτσι, οι «κίτρινοι» πάτησαν μόνοι στο ρετιρέ (η Λαμία έχει ματς λιγότερο) και άφησαν τον ΑΟΤ επτά πόντους μακριά!

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερα καλές φάσεις, με τον Άρη να παλεύει στο πρώτο ημίωρο και τον ΑΟ Τρίκαλα να απειλεί στο τελευταίο τέταρτο. Η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική μετά την ανάπαυλα, αφού ο Κουσκουνάς με σουτ στο 49ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» και άγχωσε τους γηπεδούχους. Η αντίδραση ήταν άμεση και η ισοφάριση ήρθε με τον Μπαργκάν στο 52ο λεπτό, ενώ ο Ίλιτς στο 62ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη, σε μια φάση που φαίνεται να είναι πιο μπροστά από τους αμυντικούς όταν έγινε το σουτ.

Η είσοδος του Τζάκσον για τα Τρίκαλα έφερε καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις. Σε μια από αυτές, ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 στο 71'. Όπως φάνηκε από το replay το γκολ σωστά μέτρησε.

Η λύτρωση για τους «κίτρινους» ήρθε μετά από λάθος απομάκρυνση του Σιδεράκη. Ο Ίλιτς που κέρδισε τη χαμένη μπαλιά τελείωσε τη φάση με διαγώνιο σουτ που έδωσε τη νίκη στον Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δικαιολογημένα για μια φάση που ο Διούδης έχασε την μπάλα στο 85ο λεπτό και στη συνέχεια για να την μπλοκάρει παρέσυρε και τον Γιαννιτσάνη, αλλά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων. Από την άλλη, στις καθυστερήσεις ο Βρέσκας (Ημαθίας) δεν είδε πέναλτι πάνω στον Νέτο και έδειξε πάλι κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Άρη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΡΗΣ - ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Μπαργκάν, 62', 82' Ίλιτς - 49' Κουσκουνάς, 71' Γιαννιτσάνης

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80' Νέτο), Ανάκογλου (46' Παυλίδης), Μπαργκάν, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73' Τζιμπούρ), Ίλιτς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Λεάντρο, Βέρτζος, Σερζίνιο, Νιάρος (67' Τζάκσον), Στεβάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (87' Δουκάκης), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (79' Μίνγκας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παρασίου (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

Last modified onΣάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep