Παγωμένη ισοπαλία

Σπάρτη και Καλλονή έμειναν στο 1-1, με τους Λάκωνες να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 56'.

Με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, Σπάρτη και Καλλονή ήρθαν ισόπαλες 1-1, σε ένα ανοικτό ματς και για τις δύο ομάδες. Οι Λάκωνες αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 56’ λόγω αποβολής του Καρτσαμπά, ήταν σαφώς επηρεασμένοι από την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη το πάλεψαν, όμως δεν εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η Σπάρτη μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Είχε μία καλή ευκαιρία, μόλις στο 9’, με το σουτ του Ηλιόπουλου, ωστόσο, μετά το πρώτο 20άλεπτο η Καλλονή ισορρόπησε. Απείλησε με το σουτ του Παραΐμπα στο 19’, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ – κεφαλιά του Αναστασάκου στο 31’.  Μετά από ένα δεκάλεπτο,  στο 41’, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν με το γυριστό σουτ του Φράγκου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λακωνίας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καρτσαμπά στο 56’. Ήταν η τρίτη κόκκινη που αντικρίζει παίκτης της Σπάρτης στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κισσαμικό είχαν αποβληθεί οι Μπουντόπουλος, Οικονομόπουλος.

Έγινε ανοικτό παιχνίδι, χωρίς όμως τις πολλές φάσεις. Οι Λάκωνες απείλησαν με τον Βελλίνη στο 48’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Φράγκο στο 71’. Για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Έδειξαν σαφώς επηρασμένοι από τις εξελίξεις και την απόφαση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και από τις απουσίες. Η ομάδα της Λέσβου που παρατάχθηκε με υπηρεσιακό τον Δημήτρη Γαβαλά πήρε την τρίτη συνολικά ισοπαλία και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη με το πέρας της 6ης αγωνιστικής.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 31’ Αναστασάκος - 41’ Φράγκος

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος (69’ Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Βελλίνης (68’ Κατσίκης), Ηλιόπουλος (82’ Φ. Αρσενίεβιτς), Αναστασάκος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Ευαγγελιδάκης, Σάββα, Αποστόλου, Γιώργου, Γιουκαρής, Παραΐμπα (69’ Κέρι), Φράγκος (81' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν (90’ Σοφιάνης).

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep