Φοβερή ανατροπή ο Άρης

Ο Άρης νίκησε 3-1 τη Λαμία, αν και έχανε 1-0 στο 85' στο "Κλ. Βικελίδης".

Φιλικό με τη Λαμία έδωσε την Κυριακή (18/9) στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης. Και μπορεί μέχρι το 85' να έχανε με 1-0, αλλά στα τελευταία λεπτά σημείσε τρία γκολ και επικράτησε με 3-1.

Στο 19' ο Ανάκογλου έπαιξε το 1-2 με τον Ντούνη, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Άρης απείλησε και στο 23', όταν στο σουτ του Αντρέου η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 32' οι κίτρινοι είχαν δοκάρι. Ο Μπούρμπος έβγαλε τη σέντρα, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο του Τσενάμο. Ο Μιλούνοβιτς πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε. Η ομάδα της Φθιώτιδας όμως ήταν αυτή που κατάφερε να πετύχει γκολ. Ήταν στο 45'+1', όταν από σέντρα του Βασιλόγιαννη ο Όμο, αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι, έκανε το 0-1 με κεφαλιά.

Στο 47' οι αμυντικοί του Άρη υπέπεσαν σε λάθη, η μπάλα έφτασε στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος σούταρεψηλά άουτ. Στο 68' οι γηπεδούχοι έκαναν διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, σε χέρι του Κοτσώνη. Ένα λεπτό μετά ο Ίλιτς έδωσε στον Μιλούνοβιτς, ο Σέρβος πλάσαρε, με τον Πίτκα να διώχνει σε κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Άρης πίεσε τη Λαμία και έφτασε στην ισοφάριση στο 85'. Ο Τζανακάκης έβγαλε ωραία τη σέντρα, ο Καπνίδης από την μικρή περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Στο 88' η κεφαλιά του Ιντζίδη πέρασε άστοχα εκτός εστίας.

Η ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώθηκε στο 91'. Ο Παυλίδης έπαιξε γρήγορα το φάουλ, ο Καράμπελας γύρισε, ο Ίλιτς άφησε και ο Τζανακάκης με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε την ανατροπή και το 2-1. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου σημείωσε και τρίτο γκολ, στο 95', με εξαιρετικό σουτ του Ίλιτς (3-1). Μέσα σε 11 λεπτά ο Άρης κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να επικρατήσει.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τζανακάκης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (46΄Νέτο), Ανάκογλου (46΄Ίλιτς), Αντρέου (46΄Παυλίδης), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης (63΄Καράμπελας).

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Όμο, Τζόκιτς, Πίντο, Μπλάζιτς, Βάντερσον. Έπαιξαν επίσης οι: Πίτκας, Αυγενικού, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Κοτσώνης, Μπουλούλης

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep