Καθάρισε με Χαντί ο ΟΦΗ

Ο Βουό σε αυτή τη φάση άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση του ΟΦΗ στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Βουό σε αυτή τη φάση άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση του ΟΦΗ στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος για την ομάδα της Κρήτης με νίκη 2-0 μέσα στην Νέα Σμύρνη.

Το 0-0 που πήρε ο Αχαρναϊκός στο Ηράκλειο δεν αποδείχθηκε πολύτιμο, αφού ο ΟΦΗ είχε τον τρόπο να ανατρέψει το εις βάρος του μειονέκτημα και με εκτός έδρας νίκη 2-0 να πάρει την πρόκριση για την φάση των ομίλων του θεσμού. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αφού ξεπέρασε το πρώτο δεκάλεπτο που ο Αχαρναϊκός έκανε τρεις καλές ευκαιρίες, μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Βουό να τελειώνει ωραία με προβολή την ασίστ του Χαντί.

Από εκεί και πέρα τα δεδομένα ήταν σαφώς πιο δύσκολα για τους τυπικά γηπεδούχους στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όπου εξέτισαν και την μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ο Αχαρναϊκός δεν έκανε ευκαιρίες, αφού τον έκλεισε καλά η άμυνα του ΟΦΗ, ενώ οι Κρητικοί έψαξαν και το δεύτερο γκολ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τελικά αυτό ήρθε πάλι έπειτα από μπαλιά του Χαντί, αλλά αυτή τη φορά ο Ράντι ήταν εκείνος που έκανε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη και να στείλει πανηγυρικά τον ΟΦΗ στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 0-2

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Βουό, 86’ Ράντι

ΚΟΚΚΙΝΗ: 80’ Μαρής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος (64’ Ψιάνος), Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (68’ Πλαβούλος), Ματσούκας, Γουέρε (78’ Ντάγκρας),Τζιώρας.

ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (64’ Φάζος), Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος (64’ Ράντι), Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό (82’ Μασάδο). 

Last modified onΚυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep