Στα... γρήγορα ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 του Πανελευσινιακού εκτός έδρας.

Ανώτερος του Πανελευσινιακού εμφανίστηκε στο φιλικό της Τετάρτης (14/09) ο Απόλλων Σμύρνης και έφυγε νικητής από την Ελευσίνα με 1-0. Το γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε ο Ντάσιος με σουτ στο 15' και ενώ προηγουμένως (10') ο Αρβανίτης είχε σώσει την εστία της ομάδας του σε σουτ του Πουρτουλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του Απόλλωνα, Δημήτρης Σπανός άλλαξε όλη την ενδεκάδα (60'), ενώ σταδιακά και ο Θανάσης Δημόπουλος έδωσε χρόνο σε ακόμα εννέα ποδοσφαιριστές. Στο 64' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Παλιάτσιου από τον Αλιατίδη, αλλά ουσιαστική απειλή δεν δημιούργησαν.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Γραικός, Κωσταντινίδης, Αρβανίτης, Τσούπρος, Κοτσόκολος, Σιλιγαρδάκης, Πούρνος, Σταματάκης, Ναούμ, Ταμπάκης. Έπαιξαν και οι: Στεργιώτης (70' Αγριμάκης), Τσίγκρος, Κοτσαρίδης, Κασνέτσης, Παλιάτσιος, Ιορδανίδης, Καμπούρης, Ορφανίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεράνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τζάνης, Διαμαντόπουλος, Περογαμβράκης. Έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Ρουμπουλάκου, Αλιατίδης, Πάνος, Καμαρινόπουλος, Κονέ, Τρίγκας, Καλλέργης, Γκούφα, Αλμπάνης, Πετρόπουλος.

Last modified onΤρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep