Έχασε το πρωτάθλημα η Κέρκυρα

Ο Αγροτικός Αστέρας νίκησε 3-1 την Κέρκυρα και την άφησε δεύτερη στη Football League.

Δεν βλεπόταν στο πρώτο ημίχρονο η Κέρκυρα, η οποία βρέθηκε να χάνει με 3-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στο 45λεπτο. Η ομάδα του Ευόσμου ήταν κατά πολύ ανώτερη από τους Φαίακες και έκανε το 1-0 στο 15'. Ο Συμελίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπιτάνγκ με σουτ μέσα από την περιοχή, από τον άξονα, άνοιξε το σκορ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα, ενώ είχαν πολλά αμυντικά κενά.

Στο 33' ο γκολκίπερ Τριαντάφυλλος, που έκανε ντεμπούτο στη Football League, επιχείρησε να διώξει τη μπάλα, αλλά την έστειλε πάνω στον Γρομητσάρη. Ο Βελλίνης, που... παραμόνευε, πρόλαβε στην κούρσα προς το τέρμα τον γκολκίπερ της Κέρκυρας και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Απόλυτος αιφνιδιασμός για τους Κερκυραίους, που στο 34' δέχτηκαν και τρίτο τέρμα. Ο Συμελίδης έβγαλε τον Βελλίνη μόνο απέναντι στον Τριαντάφυλλο και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Αλέκος Βοσνιάδης προσπάθησε να αλλάξει την τραγική εικόνα της ομάδας του, περνώντας στο ματς Μπαλντοβαλίεφ και Αρναρέλλη. Στο 53' ο πρώτος απείλησε, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του κατέληξε στα χέρια του Γιακουμή. Η μείωση για την Κέρκυρα ήρθε στο 60', με τον Γκόμεζ να σουτάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά, νικώντας τον Γιακουμή (3-1). Τα λεπτά περνούσαν, αλλά οι Επτανήσιοι δεν έδειχναν ικανοί να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 82' ο Μπαλντοβαλίεφ σπατάλησε σημαντική ευκαιρία για να μειώσει. Ενώ βρέθηκε σε θέση βολής, του σουτ που επιχείρησε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' ο Φάμπιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ από κοντά, αλλά αστόχησε. Έτσι έμεινε το 3-1 μέχρι τέλους και η Κέρκυρα απέτυχε να πάρει το πρωτάθλημα, μένοντας στη 2η θέση της Football League

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Μπάρμπας, Αμαραντίδης (51' Καραμπάς), Μακρυδημήτρης, Έππας, Συμελίδης (36' Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης, Διαμαντόπουλος (62' Σιαμπάνης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τριαντάφυλλος, Σουάνης (46' Μπαλντοβαλίεφ), Κρητικός, Γκόμεζ, Παμλίδης, Κόντος (62' Φάμπιο), Χιντζίδης, Βλάχος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γεωργακόπουλος (46' Αρναρέλλης).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep