Τυπικό σφράγισμα παραμονής

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ευόσμου ήταν η μοναδική που είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα και χρειαζόταν έστω έναν βαθμό για να σφραγίσει και τυπικά την συμμετοχή της στην Football League και τη νέα σεζόν. Οι «σταχυοφόροι» τελικά επικράτησαν 2-1 και ανανέωσαν την παρουσία τους στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Το οποιοδήποτε άγχος έφυγε από τον Αγροτικό Αστέρα αρκετά νωρίς, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπάρμπας εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας της Καλλιθέας και την ασταθή έξοδο του Τσερκέζι, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να αντιδράσει, η ομάδα του Αγροτικού διατήρησε την πρωτοβουλία και τα δεδομένα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για εκείνη μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Γκίνη στο 60ό λεπτό με δεύτερη κίτρινη. Ο Μπιτάνγκ στο 82ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Συμελίδη στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας για να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ήταν να μειώσει στο τέλος με σουτ του Ηλιάδη μέσα από την περιοχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ): Γιακουμής, Βαφέας, Βελλίνης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρίδης (69' Συμελίδης), Καθάριος (73' Μπιτάνγκ), Καραμπάς, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης (37' Καπίας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Νόνης (87' Ηλιάδης), Τσώνης, Κατσικογιάννης, Τσίπρας (58' Σμυρλής), Γκίνη, Σταύρου, Φραγκος, Ντουρμισάι (62' Τεγούσης).

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Βασιόπουλος (Έβρου)

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep