Deja vu για Πανσερραϊκό

Ματς των ανατροπών στις Σέρρες και νίκη (3-2) του Πανσερραϊκού απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Από τις 28 Φεβρουαρίου είχε να πανηγυρίσει εντός έδρας τρίποντο ο Πανσερραϊκός. Τελευταία του νίκη αυτή απέναντι στην Καλλιθέα με 3-2 και, μάλιστα, με ανατροπή. Το σκηνικό επαναλήφθηκε τη Δευτέρα (16/05) το απόγευμα απέναντι στον Παναιγιάλειο σε ματς που είχε δύο ανατροπές, με τα «λιοντάρια» να επικρατούν στο 81' χάρη σε γκολ του Γιάντση που είχε περάσει ως αλλαγη.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές και η απουσία άγχους βοήθησε, ώστε να γίνει ένα γεμάτο φάσεις και γκολ πρώτο ημίχρονο. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με πέναλτι του Τριανταφυλλάκου στο 34' το οποίο είχε κερδίσει ο Παπαστεργίου από τον Σπίνουλα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς τούμπα μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Γκατσέσα στο 37' ισοφάρισε και στο 40' ο Γκούφας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το ημίχρονο έληξε 2-2, καθώς στο 44' ο Δωματάς βρήκε δίχτυα με πλασέ.

Στο δεύτερο 45λεπτο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τη δεύτερη ανατροπή με σκόρερ τον Γιάντση στο 81'.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-2
Σκόρερ: 34' πέν. Τριανταφυλλάκος, 44' Δωματάς, 81' Γιάντσης - 37' Γκατσέσα, 40' Γκούφας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Καρράς (69' Στεργιανός), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Μπαρέττας (72' Γιάντσης), Τριανταφυλλάκος, Δωματάς, Παπαστεργίου, Ντα Κόστα (56' Ρούτσης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σπίνουλας, Στίκας (72' Κολόκας), Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (78' Μπουρλάκης), Γκούφας (85' Σκαρτσίλας), Γκατσέσα.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Καμπερίδης (Καβάλας)

Last modified onΔευτέρα, 16 Μάιος 2016 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep