Ξύπνησε και την... έμπλεξε

Ο Πανσερραϊκός έσπασε (2-1) το εντός έδρας σερί της Ζακύνθου και την έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες. Μοιραίος ο Ζαϊρί.

Αντίδραση έβγαλε στη Ζάκυνθο ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, αφού την Κυριακή (10/04) κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο (2-1) από τη δυνατή έδρα της ομάδας του Ιονίου. Μία έδρα στην οποία οι γηπεδούχοι δεν είχαν χάσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, όμως έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό μπήκαν σε περιπέτειες σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάουλο Κάμπος αιφνίδιασαν και στο 22' προηγήθηκαν με το πρώτο φετινό τέρμα του Τσιμίκα, ενώ 10 λεπτά μετά ο Παπατζίκος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μπαρέττα έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα των Σερρών. Η Ζάκυνθος στο 25' είχε δοκάρι με τον Ζαϊρί, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο πίεσε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς. Μάλιστα, στο 48' οι «κυανοκίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καψάλη, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση. Στο 57' ο Δωματάς, πάντως, είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την άμυνα του Πανσερραϊκού και η πίεση αυτή έφερε αποτέλεσμα στο 74' με τέρμα που σημείωσε ο νεοεισελθών Κάρδαρης. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν από πλευράς ποδοσφαιριστών του Βάνια Ραντίνοβιτς και στο 89' ο Αποστόλου κέρδισε πέναλτι από τον Κουκόλη και μαζί τη δυνατότητα να πάρει η Ζάκυνθος έστω τον πόντο. Ωστόσο, ο Ζαϊρί ήταν ο... μοιραίος, καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-2
Σκόρερ: 74' Κάρδαρης - 22' Τσιμίκας, 32' Παπατζίκος
Δοκάρι: 25' Ζαϊρί - 57' Δωματάς

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ζαϊρί, Ρ. Πέττας, Ζέλιος (67' Κάρδαρης), Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κουρέλλας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Καστανιώτης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (85' Ανδρέου), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (58' Κουκόλης), Μπαρέττας (67' Γιάντσης), Φουρτάδο.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Γκαβέρας (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 10 Απρίλιος 2016 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep