Καλλιθέα με χαρακτήρα

Με γκολ του Στέφανου Μουκτάρη η Καλλιθέα έσπασε την σκληρή άμυνα του Αχαρναϊκου και πήρε τη νίκη με 1-0.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε σπουδαίο θέαμα και φάσεις, η Καλλιθέα κέρδισε και τη μάχη της τακτικής με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη με 1-0 χάρη στην κεφαλιά του Στέφανου Μουκτάρη στο 58ο λεπτό. Ο Αχαρναϊκός ήρθε με διάθεση να παίξει το παιχνίδι του, να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τον κίνδυνο και να ψάξει στις αντεπιθέσεις την ευκαιρία που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Για τα πρώτα 45 λεπτά το κατάφερε, δεν ένιωσε κίνδυνο στην περιοχή του Μπαμπανιώτη και είχε πιο απειλητικές στιγμές στην επίθεση.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν όταν ο Λουκάς Καραδήμος πέρασε στο παιχνίδι τους Φράγκο - Μπέλη για να φρεσκάρει την επίθεσή του και λίγα λεπτά αργότερα από κομπίνα σε κόρνερ του Μπέλη και σέντρα του Γκίνη, ο Μουχτάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Μενιδίου αναγκάστηκε να γίνει πιο δημιουργική και να ψάξει φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να δεχθεί επικίνδυνες αντεπιθέσεις που δεν έγιναν γκολ. Το παιχνίδι έγινε πιο άναρχο στην τελευταία μισή του ώρα και σε αυτό βοήθησε και η διαιτητής Μήτση με τα σφυρίγματά της που εκνεύρισε και τις δύο ομάδες στο γήπεδο, αλλά περισσότερο την Καλλιθέα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν μόνοι στην 5η θέση, ενώ οι «πράσινοι» έπεσαν στην 11η και δεν κατάφεραν να μείνουν αήττητοι για δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Μουκτάρης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Σταύρου (55' Μπέλης), Γκίνη, Τεγούσης, Μασένα, Ντουρμισάι (55' Φράγκος), Σμυρλής (79' Μπούζας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (84' Παπατόλιος), Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Αναστασίου, Όμο, Εμέκα (65' Μπέλιτς), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης (78' Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς

Διαιτητής: Μήτση (Πειραιά)
Βοηθοί: Κουτσουμπού (Πειραιά), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΤρίτη, 22 Μάρτιος 2016 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep