Πρωτιά από τη... βούλα η ΑΕΛ

Με ανύπαρκτο πέναλτι του Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό.

Η ροή του αγώνα στο AEL FC Arena έδειχνε ότι η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Κισσαμικό θα κριθεί στο γκολ. Έτσι έγινε. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, στο 86', ο Μαρουκάκης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Τζημογιάννη και ο Μπόγιοβιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0, που διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Δεύτερο σερί ματς που οι «βυσσινί» το κατακτούν με πέναλτι, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή (αυτό έγινε και με τον Απόλλωνα). Παράβαση, βέβαια, δεν φαίνεται να υπάρχει. Παράβαση ήταν αυτή στο 72', όταν ο Βαρέλα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουρτεσιώτη, όμως ο διαιτητής Κουλούδης δεν υπέδειξε τίποτα. Ο Τζημογιάννης, άλλωστε, προσπαθεί να κερδίσει κεφαλιά, τραβάει τα χέρια πίσω και ο Μαρουκάκης είναι εμφανές ότι προσπαθεί να το κερδίσει, κάτι που πέτυχε. Στο 61' οι γηπεδούχοι είχαν ζητήσει πέναλτι για χέρι του Τζημογιάννη σε σουτ του Ουρτάδο.

Ο Κισσαμικός στάθηκε αξιοπρεπέστατα, έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 55', όταν από θέση τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ ο Ποσίνκοβιτς νικήθηκε. Στο 59' ήταν η σειρά της ΑΕΛ να απειλήσει, όταν την καρφωτή κεφαλιά του Μαρουκάκη «έβγαλε» ο Λαζαρίδης. Ο Μάνιας του Κισσαμικού μπήκε στο 77', αντί του Σελινιωτάκη, και μέσα σε δύο λεπτά (91' - 93' αποβλήθηκε). Η προσπάθεια της ομάδας του Καστελλίου ήταν εξαιρετική. Δέχτηκε γκολ μετά από πέντε παιχνίδια και λίγο έλειψε να γινόταν η μοναδική ομάδα που θα «έκοβε» βαθμούς από την ΑΕΛ μέσα - έξω.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης (46' Ρέντζας), Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78' Ναγιάρ), Κουτσιανικούλης (46' Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης (9' λ. τρ. Τζημογιάννης), Κουρτεσιώτης, Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης (77' Μάνιας), Αυγενικού (63' Λώττας), Βαττής, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)
Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκδικής), Θεοδώρου (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 21:23

6 comments

  • Dim
    Dim Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 21:23 Comment Link

    Ο καθένας ας κοιτάει τι κερδίζει και τι όχι η ομάδα του!

  • Χρίστος
    Χρίστος Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 19:01 Comment Link

    Ακόμα κι αν δεν γκρεμίζει το Μαρουκάκη, ο παίκτης του Κισσαμικού κάνει καθαρό χέρι, οπότε είναι πέναλτι. Δεν διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι καθόλου, ούτε στη συνέντευξη τύπου έιπαν κάτι για τη φάση.

  • ΑΕΛ
    ΑΕΛ Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:50 Comment Link

    ανύπαρκτο είναι το σκεπτικό σας...

  • Nick
    Nick Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 18:46 Comment Link

    ΑΛΕΕΕΕΕΕΕΞΗΗΗΗΗΗΗ.........;;;;; τι εγινε Αλεξη..... ;;;;
    Καλοριζικο.......το πετσινο....που τοσο καιρο μας τα πρηξατε.....

  • πετρος
    πετρος Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 17:16 Comment Link

    .....χα..χα...χα...!!!
    ΑΛΕΕΕΕΞΗΗΗΗΗ....!!!!

  • Nικος
    Nικος Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 17:10 Comment Link

    Καλοριζικο το πετσινο Αλεξη....!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep