"Τρένο" ο Πιερικός

  • Written by Μπάμπης Πουλούτσης
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ούτε στις Σέρρες σταμάτησε η... υπερταχεία του Πιερικού.

Οι Κατερινιώτες πέρασαν με... σπασμένα φρένα και από το δημοτικό στάδιο των Σερρών, όπου επικράτησαν 2-1 της τοπικής ομάδας. Οι μελανόλευκοι έσπασαν μια πολύ βαριά εις βάρος τους παράδοση, αφού κατόρθωσαν να πάρουν εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στα λιοντάρια μετά από 46 χρόνια. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ ανόδου, ενώ παράλληλα παρέμεινε σε εξαιρετική κατάσταση και επέκτεινε το νικηφόρο σερί της στα τέσσερα ματς. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά τυχεροί, αφού ο Πανσερραϊκός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη, ωστόσο κάτι τα δοκάρια των Ντα Κόστα στο 29' και Σιάκκα στο 56', κάτι η πολύ καλή απόδοση του Καρακούτση δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.  

 

Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Περπερίδης (60' Βουτσιάς), Σιάκκας (60' Μπανγκουρά), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (71' Γκούρτσας), Κιάσσος, Παντελιάδης.
Πιερικός: Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μοκακέ (64' Ρούσεφ), Ιντζόγλου (39' Κοντέων), Κουτσοσπύρος, Πέντα (74' Μπακάλης), Μπλαζέφσκι, Πουρτουλίδης.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό εδώ.

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2012 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep