Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με εμφάνιση πρωταθλήτριας!

Ο πρωταγωνιστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Καλογέρης Ο πρωταγωνιστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Καλογέρης

 

3-1 η Βέροια στα Μέγαρα.

Η Βέροια με εμφάνιση πρωταθλήτριας, επικράτησε πιο εύκολα από ότι αναμενόταν του Βύζαντα στα Μέγαρα και επιβεβαίωσε με τον πλέον πειστικό τρόπο την υποψηφιότητά της για άνοδο στη Superleague. Εξαιρετική η «Βασίλισσα» στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε δύο φορές με τους Καλογέρη (13') και Κάντι (20') και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο ξανά με τον Καλογέρη στο 51'. Πολύ καλή η παρουσία του Ολαϊτάν που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ των φιλοξενούμενων. Οι Μεγαρείς κρατούν την αντίδρασή τους μετά το 55', όταν κατάφεραν να μειώσουν στο 59' με τον Οικονομόπουλο και για ένα 20λεπτο πίεσαν τη Βέροια αλλά δίχως να καταφέρουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε ξανά στη διεκδίκηση του βαθμού. Με τον Κοτταρά τα έβαλαν οι φίλοι της ομάδας, ζητώντας εξηγήσεις για τις κακές αντιδράσεις που είχε στα γκολ της Βέροιας.
Να σημειωθεί ότι η Βέροια παρέμεινε για όγδοο σερί αγώνα αήττητη και βρίσκεται από σήμερα στην κορυφή της κατάταξης, μετά την ήττα του Πλατανιά. Στον αντίποδα ο Βύζας γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα μετά από πέντε αγώνες, ενώ παρέμεινε για πέμπτη διαδοχική αναμέτρηση χωρίς νίκη και υποχώρησε στην 16η θέση.

 

Οι σύνθεσεις

 

Βύζας (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Τριάντος (79' Λίτσης), Χάλαρης, Πέτρου (46' Οικονομόπουλος), Μωυσίδης, Παυλίδης, Χριστοφιλέας, Φαρούκ, Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος (46' Ροβίθης).

Πάγκος: Μητρογιάννης, Μιχελής, Οικονομόπουλος, Νταντάμης, Λίτσης, Ροβίθης.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπαργκάν (88' Πασάς), Λανγκλέ, Ντιέ (89' Καπίας), Ολαϊτάν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

Πάγκος: Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Καλτσάς, Πασάς, Λαναρής, Καπίας, Βεργώνης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Πλακογιάννης (Δωδ/νήσου), Σταυρουλάκης (Ρέθυμνου)

4ος: Αποστολόπουλος (Ηλείας)

Πατήστε ΕΔΩ για το φιλμ του αγώνα.

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2012 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep