Ήταν ντέρμπι στην Καρδίτσα...

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στην Καλλιθέα.

Το εκτός έδρας τρίποντο στον Εύοσμο πέταξε στα σκουπίδια η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί για 5ο διαδοχικό εντός έδρας ματς δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν νίκη, αφού παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Καλλιθέα. Ωστόσο, κρατούν τη θέληση που έδειξαν να γυρίσουν το σε βάρος τους σκορ απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο.

Η γηπεδούχος αν και βρέθηκε να χάνει από το 20', ισοφάρισε σε 1-1 την Καλλιθέα και τελικά πήρε βαθμό στην έδρα της μετά από περίπου 35 ημέρες. Ο τελευταίος πόντος στο σπίτι της ήταν στο στείρο ματς με τον Εργοτέλη στις 10 Ιανουαρίου. Από την άλλη, η ομάδα του Λουκά Καραδήμου δεν κατάφερε να διευρύνει το σερί της μετά τις δύο διαδοχικές νίκες απέναντι σε Παναχαϊκή, Κέρκυρα.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η αθηναϊκή ομάδα εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Μασένα στο 20’. Από την άλλη, η ΑΣΑ μπήκε φορτσάτη στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 54’ με τον Τσιλούλη.

Στο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση είχε δοκάρι στο γυριστό σουτ του Κισκαμπάνη στο 8’, όμως η φιλοξενούμενη ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασένα στο 20’. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η θεσσαλική ομάδα πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο, ισοφάρισε με την κεφαλιά του Τσιλούλη στο 54’, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει ακόμη ένα τέρμα, όταν στο 78’ ο Γκόλιας έπιασε την κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί της Καλλιθέας έδιωξαν την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Η Καλλιθέα πίεσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έχοντας ευκαιρίες με τους Κατσικογιάννη (86’), Τσίπρα (88’).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 54' Τσιλούλης - 20' Μασένα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Γκουγκούδης, Δημόπουλος (46’ Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (74’ Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπλέντι, Πιτταράς (66’ Σκαθαρούδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης, Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης (79’ Κατσικογιάννης), Μασένα, Τζάκσον, Μπέλης (66’ Τσίπρας), Ντουρμισάι (60’ Μπούζας).

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep