Νέο πισωγύρισμα για τα Τρίκαλα

Ο ΑΟΤ έμεινε στο 0-0 με τον Αγροτικό και μένει κι άλλο πίσω στη διεκδίκηση της ανόδου.

Στραβοπάτημα για τα Τρίκαλα για την 19η αγωνιστική της Football League. Ο ΑΟΤ απέτυχε να νικήσει τον Αγροτικό Αστέρα στην έδρα του, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0). Ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της θεσσαλικής ομάδας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο κατέστη ανέφικτο να παραβιαστεί η εστία του Βοσνιάδη, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά. Στο 36ο λεπτό, μάλιστα, απέκρουσε το πέναλτι του Κουσκουνά.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τα Τρίκαλα, την ίδια ώρα που για την ομάδα του Ευόσμου η λευκή ισοπαλία μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι μετά την αλλαγή προπονητή οι Θεσσαλοί επικράτησαν 4-0 του Παναιγιαλείου, αλλά έκτοτε έχουν συγκεντρώσει 6 πόντους σε πέντε ματς, τρεις εκ των οποίων απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στα χαρτιά...

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (62' Φαγιέ), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (79' Ναβάρο), Στεφάνοβιτς (66' Σερτζίνιο), Βρούτσινα, Κουσκουνάς. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Νταβίντοφ (70' Θεοδωρίδης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης (91' Καραντασιάδης), Καθάριος (56' Τοπούζης).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep