«Ζωντανός» από τη… βούλα

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο φινάλε ο ΑΟ Τρίκαλα έφυγε με τον βαθμό από το Μάλεμε, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τον Κισσαμικό

«Επτάψυχος» αναδείχθηκε στο Μάλεμε ο ΑΟ Τρίκαλα καθώς κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας σκοράροντας στα τελευταία λεπτά. Το προβάδισμα είχαν πάρει οι γηπεδούχοι στο 30’ με τον Μάντζη και στο 91’ ο Κουσκουνάς διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-1.

Το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας καθώς οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Ωστόσο οι παίκτες του Μπαξεβάνου κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 30ό λεπτό με τον Μάντζη να πλασάρει εύστοχα από κοντά τον Χιώτη. Στην αντίπερα όχθη ο ΑΟΤ ήταν ουσιαστικά ακίνδυνος και το 1-0 έμεινε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μαραντά ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο. Από το 70’ και μετά μάλιστα είχαν ουσιαστικά τον έλεγχο του ματς πιέζοντας την άμυνα του Κισσαμικού και χάνοντας ευκαιρίες με τους Κουσκουνά και Σερζίνιο. Τελικά οι προσπάθειές τους ευοδώθηκαν στο 91’ όταν έπειτα από ανατροπή του Βρούτσινα από τον Πότσι ο Κουσκουνάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι «γράφοντας» το τελικό 1-1. Έτσι, ο Κισσαμικός έφτασε τους 26 βαθμούς και ο ΑΟΤ τους 32.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60' Μάνιας), Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75' Πότσι)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης (56' Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73' Σερζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73' Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

Last modified onΚυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep