«Βόμβα» με Μπλέντι στον Εύοσμο

Με γκολ του Μπλέντι στο 92' η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 τον Αγροτικό στον Εύοσμο.

«Έμφραγμα» για τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα (0-1) από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έμενε μέχρι τέλους. Στο 92' ο Μπλέντι με αριστερό πλασέ νίκησε τον Βοσνιάδη, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Ακασού.

Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν σπουδαίο τρίποντο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανέλπιστο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι του Γκόραν Στεφάνοβιτς «αυτοκτόνησαν», μια και όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, αλλά «λαβώθηκαν» στις καθυστερήσεις, μένοντας χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (46' Συμελίδης), Καθάριος (54' Βελλίνης), Μπιτάνγκ, Νταβίντοφ, Μρντάκοβιτς.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Γκουγκούδης (68' Μπλέντι), Καραχάλιος, Υφαντής, Τσιλούλης (61' Μπιτέλης), Πιτταράς (81' Ακασού), Τζέκος.
Διαιτητής: Μπουρμασόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Αναστασίου, Καρακώστας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 07 Φεβρουάριος 2016 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep