Ντεμπούτο Μπέλιτς με... δώρο

Τρίποντο για τον Αχαρναϊκό, που νίκησε 1-0 τη Λαμία στο Μενίδι.

Τους τρεις βαθμούς κατέκτησε ο Αχαρναϊκός στο πρώτο του εντός έδρας ματς για το 2016, μία νίκη- χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Επικράτησε 1-0 της Λαμίας με σκόρερ τον Μπέλιτς στο 63’, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Φουλ της κίτρινης κάρτας στο παιχνίδι, ενώ στο 94’ ο Παγώνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Σημειώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε χαρακτηρίσει... τελικό το παιχνίδι και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδρασή του έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στο πρώτο μέρος στο Μενίδι. Ο Αχαρναϊκός είχε την υπεροχή και τις φάσεις, με πρωταγωνιστές τους Παβίσεβιτς (11’, 13’, 36’), Μήλιο (23’, 42’). Από την άλλη, η Λαμία απείλησε με τους Πίντο (8’), Λεάντρο (27’), Τζόκιτς (29’).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ, με ιδανική αντεπίθεση, όταν ο Ομπράντοβιτς έδωσε στον Μπέλιτς, ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-0 στο 63’. Η Λαμία σκόραρε με τον Νεόφυτο στο 75’, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε. Στο 94’, ο Παγώνης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αχαρναϊκός ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μήλιος (46’ Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (83’ Ρεπετσάς), Παγώνης, Μαρής, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Πολίμος, Εμέκα, Μπέλιτς (64’ Καλογερόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (83’ Καραλής), Καραγιάννης, Πίντο (52’ Νεόφυτος), Σιατραβάνης, Λεάντρο, Μπαλού, Κοτσώνης, Τζόκιτς (64’ Νατσιόπουλος), Μίλιεβιτς.

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep