Τουλάχιστον κατέβηκε...

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τον Ολυμπιακό Βόλου η ήττα (3-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό Βόλου αλλάζουν καθημερινά. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχαναν στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας, η προσωρινή διοίκηση που είχε παραιτηθεί, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί λίγο πριν τη σέντρα, να βρει χρήματα για να πληρώσει τους διαιτητές και να πείσει... 10 ποδοσφαιριστές να κατέβουν να αγωνιστούν. Φάνηκε, λοιπόν, φως και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν οι Βολιώτες βρουν τρόπο να συνεχίσουν ή απλά η παράσταση της Κυριακής (24/01) ήταν η τελευταία φετινή.

Αρχικά, λοιπόν, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι το ματς θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και λίγο αργότερα ενημέρωσε πως το ματς είναι κεκλεισμένων. Ωστόσο, οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου βρήκαν τρόπο και εισήλθαν στο γήπεδο, γεγονός που θα φέρει και πρόστιμο από τα αρμόδια όργανα...

Το ματς, βέβαια, ήρθε σε δεύτερη μοίρα, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να φτάνει άνετα στην επικράτηση με 3-0 απέναντι στους εννέα των γηπεδούχων (μόνος αναπληρωματικός ο Χρυσοστομίδης). Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» οι Τζέκος (7'), Μπλέντι (11') και Σκαθαρούδης (29'). Σημειώνεται ότι από το 70' ο Τζέκος πέρασε εκτός, ώστε η ΑΣΑ να συνεχίσει με 10 σε ένδειξη fair play.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 7' Τζέκος, 11' Μπλέντι, 29' Σκαθαρούδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Μακρής): Δασκαλάκης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Φερνάντεζ, Σκοπελίτης, Αλαμάνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης (46' Στάμος), Ακασού (46' Τσιλούλης), Υφαντής (46' Κοντός), Σκαθαρούδης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep