Άντεξε στα Περιβόλια ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΑΟΧ, αλλά ισοφάρισε (1-1) και άντεξε παρότι έπαιζε με 10' από το 68'.

Έναν πόντο που θα αποδειχτεί πολύτιμος στην προσπάθειά του για τη σωτηρία απέσπασε (1-1) στα Περιβόλια ο Πανσερραϊκός απέναντι στον ΑΟ Χανιά. Οι γηπεδούχοι έψαχναν την επιστροφή στις νίκες για να... ρεφάρουν έπειτα από την ήττα στα Τρίκαλα, όμως το ντεμπούτο του Γιώργου Λυρώνη στη Football League δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί τα «λιοντάρια» βρήκαν απάντηση στο γρήγορο γκολ που δέχτηκαν, έφεραν το ματς στα ίσα και άντεξαν την πίεση που δέχτηκαν, παίζοντας με 10 παίκτες από το 68'.

Ο Μασάδο με εκτέλεση φάουλ στο 12' άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Χανιά, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Δεινόπαπας είχε προειδοποιήσει με γυριστό σουτ στο δοκάρι. Ωστόσο, η ομάδα του Παύλου Δημητρίου απάντησε με γρήγορο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο, όταν ο Ρούτσης με κεφαλιά νίκησε τον Μπλάζιτς. Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε πιο δύσκολο όταν στο 68' ο Ολίσε αποβλήθηκε για φάουλ στον Μασάδο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά τη μεγάλη φάση δεν τη δημιούργησαν, με τον Πανσερραϊκό να «χτυπά» στις αντεπιθέσεις και να αντέχει την πίεση. Έτσι, απέσπασε το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό του και πήρε μεγάλη ανάσα. Αντίθετα, οι Κρητικοί με το στραβοπάτημα αυτό έχασαν κι άλλο έδαφος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 12' Μασάδο - 47' Ρούτσης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 68' Ολίσε

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Κατρανίτσας, Καρτσαμπάς, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, N. Νύκταρης (56' Λίτα), Δεινόπαπας (71' Σάντερσον), Ρίκκα, Μασάδο, Τσούτσης (56' Σταματής), Γκέσιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Ολίσε, Τσιμίκας, Ρούτσης, Μπέριαν (81' Παπαστεργίου), Ατματσίδης (88' Αγγελούδης), Φουρτάδο (71' Κουκόλης).

Last modified onΔευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep