Πέρασε τρίτος ο Απόλλων

Ο Απόλλων νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα και η 5η διαδοχική νίκη τον έφερε 3ο.

Επαγγελματικό πέρασμα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Εύοσμο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, έφτασε τους 22 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους «κυανόλευκους» σημείωσε ο Βάντερσον στο 31', με σουτ έξω από την περιοχή. Ήταν το 5ο διαδοχικό τρίποντο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που δείχνει... τρένο με τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία.

Τα δεδομένα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Οικονόμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 40', αφήνοντας τον Αγροτικό με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 50 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έπαιξε συντηρητικά και δίχως ιδιαίτερο κόπο κράτησε το υπέρ του προβάδισμα.

Ο Κρητικός, που είχε περάσει στο ματς 67', πρόλαβε και δέχτηκε δύο κίτρινες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός, στο 90'+3'. Φυσικά τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει στο σημείο αυτό και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το σπουδαίο τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη. Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον Σέρβο τεχνικό του Αγροτικού, Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (46' Τοπούζης), Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Γιάντσης (74' Ντόσης), Μακρυδημήτρης, Οικονόμου, Τσεμπερίδης, Καραμπάς, Γέσιτς (64' Καθάριος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Παρπέξ (81' Λαγός), Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (55' λ. τρ. Συμελίδης), Τζιώρας (67' Κρητικός).
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας) Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep