Άγρια ομορφιά στο Μενίδι

Ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε (1-1) στα τελευταία λεπτά τον Ολυμπιακό Βόλου που πάλι προηγήθηκε και... κάθισε.

Σε μια αναμέτρηση που είχε ρυθμό σε όλη τη διάρκειά της, αλλά της έλειψαν οι πολλές φάσεις, Αχαρναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Μενίδι και στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των Θεσσαλών. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές τελικές, όμως οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν σε μια κόντρα με ιδανική μπαλιά του Νικολιά και ωραίο σουτ του Ντεπέτριτς (44') έξω από την περιοχή.

Η γηπεδούχος ομάδα στο δεύτερο μέρος πίεσε όσο περισσότερο μπορούσε, έκλεισε τον Ολυμπιακό Βόλου στην περιοχή του και τελικά έφτασε στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου στο 85ο λεπτό. Οι «πράσινοι» έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Φιγκέιρα να φτάσουν στη νίκη, αφού το σουτ που έκανε μόνος στην περιοχή βρήκε σε πόδια αμυντικών και έφυγε κόρνερ.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΚΙΤΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Ταμπάκης (46' Αθανασίου), Ματσούκας (56' Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Μαρής (68' Φιγκέιρα), Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας , Κωστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Στρατηλάτης, Ντεπέτριτς, Αλαμάνης (82' Χιντζίδης), Καραμανλής, Μπουτζίκος, Νικολιάς (71' Μοράν), Ντάσιος, Τσιάρας, Φερνάντεζ (53' Νάστος), Τσιλιγκίρης, Αρβανίτης.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαββόγλου (Δυτ. Αττικής), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep