Ροντέο στις καθυστερήσεις!

Ο Πανσερραϊκός σε ένα... τρελό ματς απέσπασε 1-1 από την Καλλιθέα στον Άγιο Δημήτριο.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στον Άγιο Δημήτριο μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου Καλλιθέας και του Πανσερραϊκού δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση την τροπή που θα έπαιρνε η αναμέτρηση. Σε ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, ο Φράγκος έκανε τους περίπου 300 οπαδούς να σηκωθούν από τις θέσεις τους στο 30' με σουτ στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αθηναϊκή ομάδα πίεσε και τελικά εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Ανδρούτσου, ώστε να ανοίξει το σκορ στο 67' ο Τζάκσον. Εκεί που όλα έδειχναν ότι τα «λιοντάρια» θα έφευγαν ηττημένα, στο 92' ο Φουρτάδο κέρδισε το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα, Κατσούλη! Ο παθών νίκησε μετά από τρία λεπτά τον Σταύρου που υποχρεωτικά έκατσε κάτω από τα δοκάρια, με την Καλλιθέα στο 90'+8' να έχει και δεύτερο δοκάρι, ξανά με τον Φράγκο!

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, με τη διαιτητική τριάδα να μην μπορεί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, έως και κάδος σκουπιδιών εκτοξεύτηκε εναντίον τους, ενώ έντονο διάλογο είχε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θανάσης Κατσούλης με τον Εμίλιο Φουρτάδο, με τον πρώτο να του λέει ότι έκανε «θέατρο».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (55' Σταύρου), Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (71' Τεγούσης), Μπούζας, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (61' Μασένα), Τζάκσον.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (79' Ρούτσης), Μπαλού, Ραμίρεζ (63' Πόποβιτς), Φουρτάδο, Μπεριάν (72' Αγγελούδης), Ατματσίδης.

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep