Με τη δύναμη της έδρας ο ΑΟΤ

Το πρώτο τρίποντο στο… σπίτι τους πήραν τα Τρίκαλα επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας

Την κατάκτηση της πρώτης νίκης στην έδρα τους πανηγυρίζουν τα Τρίκαλα καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 της Καλλιθέας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League. Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (28’ Ριζογιάννης, 50’ Στεφάνοβιτς) οι παίκτες του Παναγόπουλου πήραν άνετα τη νίκη μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλους τους, με τους φιλοξενούμενους να… πάσχουν επιθετικά.

Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να μην ήταν ιδιαίτερα καλός εξαιτίας της βροχής, δυσκολεύοντας έτσι τις προσπάθειες των δυο ομάδων αλλά από το 20’ και μετά το ματς απέκτησε ρυθμό και τα Τρίκαλα ανέλαβαν την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 28’ να ανοίξουν το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ριζογιάννη που «δοκίμασε» το πόδι του από τα 30 μέτρα και δικαιώθηκε. Στη συνέχεια η Καλλιθέα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά πέραν της φάσης του 31ου λεπτού και του σουτ του Τσώνη δεν είχε να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές «συγκινήσεις».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλοί ευτύχησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ νωρίς καθώς στο 50’ ο Στεφάνοβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 και στη συνέχεια απλά έκαναν διαχείριση του σκορ. Χωρίς διάθεση να ρισκάρουν και έχοντας απέναντί τους μια Καλλιθέα που παρά τις κινήσεις του Παντέλη από τον πάγκο δεν κατάφερε να αλλάξει «πρόσωπο» και να γίνει «απειλητική», έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Έτσι, τα Τρίκαλα έχουν πλέον 7 βαθμούς και η αθηναϊκή ομάδα έμεινε στους 3.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ Τρίκαλα (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης (48' λ.τρ. Σικαλιάς), Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρεπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γκονζάλες (84' Δουκάκης), Γκμπαλέ (70' Χαροντάκης)

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης (67' Σμυρλής), Φερέιρα, Ρουσάκης, Τεγούσης, Σταύρου, Μασένα, Αρναρέλης (46' Λουκάνοβιτς), Φράγκος (56' Μπούζας), Τσώνης

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep