Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με πρωταγωνιστές Ανιέτε-Γενγκά

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο νικητής της φιλική συνάντησης των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 24', με τον Ανιέτε να νικά τον Λαμπάκη με πλασέ από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από πάσα του Γενγκά. Στο 17' η ομάδα της Πέλλας θα μπορούσε να είχε ανοίξει αυτή το σκορ. Ο Καρακάσογλου καθυστέρησε να σουτάρει, κι ενώ ο Ρόκα ήταν εξουδετερωμένος, με αποτέλεσμα ο Κατσιαρός να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λαμπάκης νίκησε σε τετ α τετ τον Γενγκά, ενώ ο γκολκίπερ των Γιαννιτσών έβγαλε και την κεφαλιά του Πινδώνη στο 30'. Στο 35' ο Φάμπιο σούταρε έξω από την περιοχή για τα Γιαννιτσά, με τον Ρόκα να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 48' ο Ανιέτε έπιασε κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντεβάλις, η οποία έφυγε ελάχιστα έξω. Η τελευταία φάση έγινε στο 79', με τον Ογιαρμπίντε να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Λαμπάκη, μετά από πλασέ αριστερά από τη μεγάλη περιοχή.

 

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας Γ.): Ρόκα (46' Γκίτκος), Καρράς (82' Στουρνάρας), Κατσιαρός, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι (75' Κοτζαθανάσης), Ντεβάλις (70' Παππάς), Ανιέτε, Γενγκά (60' Γαλάνης), Ογιαρμπίντε (89' Κολημήτρας), Γόγολος.

 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης Ν.): Λαμπάκης, Μπουτζίκος, Χατζόγλου (46' Καρπαθάκης), Σπαθάρας (78' Πολίτης), Σκέμπης (78' Κυριακίδης), Σερέτης (68' Σιδηρόπουλος), Μπαξεβάνος (46' Φελίππε), Ντατίδης, Φάμπιο, Καρακάσογλου, Στεφανίδης.

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep