Καλλιθέα με... μέταλλο

Η Καλλιθέα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (1-0) παρότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχτηκε στο γήπεδο του Πανιωνίου η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα παρότι κλήθηκε να αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, πανηγύρισε μία επεισοδιακή νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Αρναρέλλη, ο οποίος είχε οδηγήσει τους «κυανόλευκους» και στη νίκη σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα στο Κύπελλο!

Ο μεσοεπιθετικός της Καλλιθέας βρήκε δίχτυα στο 24' και παρότι στο 44' οι «κυανόλευκοι» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τζάκσον. Ο Βραζιλιάνος σωστά είδε δεύτερη κίτρινη, αλλά η πρώτη που αντίκρισε ήταν λάθος απόφαση του διαιτητή. Οι Θεσσαλοί είχαν ένα ημίχρονο μπροστά τους για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά η επιθετική λειτουργία δεν ήταν τέτοια που θα τους βοηθούσε να πάρουν έστω τον πόντο. Έτσι, η τυπικά γηπεδούχους πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και η Αναγέννηση έμεινε στην ουρά με έναν βαθμό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπούζας (53' Σταύρου), Τεγούσης, Μασένα (75' Λουκάνοβιτς), Τζάκσον, Αρναρέλλης (80' Μουχτάρης).

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (46' Τσίτας), Κισκαμπάνης, Ακασού (69' Σκαθαρούδης), Μαυριάς, Μοσχάκης (80' Κοντός), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Last modified onΔευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep